Paris city guide Where to eat in Paris? Walk & Discover Parks Exhibitions Culture Life Lives Stores in blossom Travel Croatia France towability Italy Netherlands Belgium UK Stories on Fashion About / Contact
Losi restorani, restorani Skupi, ruzni restorani, neusluzno osoblje, cekanje u redovima (jos pogotovo kada I Rijec Parizu o) i mogu is nego pokvariti nasa putovanja kojima will tako smo jako veselili. Gurmanstvo I Vazan dio gotovo svakog putovanja. towability Javlja if u nama ona da neizreciva Zelja upoznamo svoje okusne pupoljke s novim teksturama, bojama mirisima i i im da da priustimo putuju jos dalje, da nas odvedu miljama daleko - na mnogo odredista udaljenija i od egzoticnija onog trenutacnog. Osim toga zelimo towability kusati i tradicionalnu kuhinju naci i will u jednom tipicnom restoranu odredenog podneblja. Moja sestra i Marina njezin decko Djuro posjetili knew me prosli tjedan i Skupa putovali jos smo dalje od Pariza noseni miomirisima i okusima raznih gurmanskih poslastica. Kroz sto smo sve slike vidite probali iu CEMU smo najvise uzivali. Obratite pozornost na koje preporuke is odnose Izmedju ostalog i na vrijeme u kojem I Najbolje posjetiti odredeni restoran. Premda sam is zivcirala dugo na temu you shvatila sam da da do if you nista promijeniti. Francuzi imaju jako striktno towability vrijeme za rucak i veceru. Zaboravite na ako flekibilnost do zelite ostati gladni.
When we visit a city as big as Paris choosing restaurants is enormous. Beware because the "traps" are everywhere. It is true that on the internet there is a lot of information on restaurants towability but research on this subject there can be very slow and take a lot of time. That's why I decided to do a little guide called "WHEN especially when eating during our visit to Paris." My little sister Marina and her boyfriend visited me last week. We tried to travel a little further away from Paris through the different tastes. towability I share with you our little moments towability of indulgence.
Putovanje u Japan- towability Higuma I jedan od najpoznatijih japanskih restorana Parizu towability u i u zasigurno najpoznatiji ulici St. Anne koja I drugo ime za najvise japanskih restorana na jednom u mjesto Parizu. Do ocekujte luksuz (dapace jedan vrlo skroan ambjent u kojeg is nije od ulagalo vjerojatno otvorenja) niti pretjerano usluzno osoblje. towability Cesto cete naici Velike redove pa na oko 16 pokusajte doci kada I vrijeme rucka ith gotovo (AR, oni rade bez popodnevne pauze). Poznati knew njihovi gyoza (ravioli przeni) Neuilles i skipped (tjestenina od rize s povrcem svinjetinom i). Menu kosta max 13 eura. Na ulazu veliki I sank iza kojeg kuhari pripremaju jela tako da ih IVR empty. Ja volim malo is odmaknut od sanka surotnom cijeli jer u dan "mirisem" na przene ravioli. Dakle jeftino, BRZO (ukoliko izbjegnete red) i japansko (uz zadrsku. - Jer kazu da vecinu japanskih restorana ovdje vode Kinezi i da je samo nekliko pravih japanskih restorana registriranih u Parizu Mislim cete za da te puno morati izdvojiti aims novaca). Mnogi zamjeraju na pretjerano masnoj hrani, ali ja kazem da moze PROCI ukoliko do jedete masnu hranu svaki dan :). Prolazna ocjena ali daleko od i odusevljenja hvalospjeva koje pronalazimo na internetu.
The Higuma restaurant is one of the most popular St. Anne Street restaurants. The atmosphere is say Japanese (should be aware that we are far from real Japanese dishes). We see the chefs cook in front of us. It is said that there can taste the best gyoza (dumplings grilled) in Paris. Well I think it is exaggerated, but each has its taste. To avoid too long queue I think we have come to 16 hours. The prices are quite bas less than 13 per person. Warning: the clothes feel on leaving towability the kitchen.
Provansalski restoran na nekoliko Koraka crkve od St. Sulpice. Ugodna atmosfera, ljubazni konobari koji su Spremni pricati engleskom i donjeti vam na engleski menu. Sva jela is pripremaju na bazi Maslinova ulja has not masla (kao u velikoj Vecini towability restorana) preporucujem prefinished losos s povrcem towability Salmon steak with aioli and house ratatouille (na gore slici) patku u umaku od meda i marelice posluzenu s pecenim krumpirom posutim ruzmarinom - Tournedos of duck breast with honey sauce and apricot, apple rosemary shot. Za desert nemojte propustiti Half-cooked dark chocolate "Valrhona" and a scoop of vanilla (na slici Dolje) ili pak Tea gourmand (s kolacicima caj i izvrsnom towability laganom, slatkom kremom od sira). Slag na kraju - I jdan ovo od restorana koji mozete rezervirati preko stranice koja nudi popuste. Stranica is zove La Fourchette a ovo I njezina engleka inacica. Rezervira is online i jako I jednostavno. Ovaj restoran nudi 40% popusta uz UVjet da uzmete minimalno glavno jelo i predjelo / desert. Pogledajte cijene na n
No comments:
Post a Comment